Om oss

Om oss

Selfie Fashion store er en concept store eid og drevet av et par lidenskapelige og livsglade damer. Vi åpnet dørene i 2014 på Tasta Senter, og etter ett år flyttet vi inn i større lokaler rett ved hovedinngangen ved senteret, grunnet stor pågang i butikken.

Vi elsker kundene våre, og vi er personlig interesserte og har en lidenskap om motebransjen. Dette får kundene våre igjen for blant annet med den personlige servicen vi er kjente for, samt et utvalg av produkter ulik de fleste andre butikker. Vi er alltid på utkikk etter perler, men synes også det er viktig med den grunnleggende basic garderoben.

Vi samarbeider med flere store eksklusive designere og leverandører som Filippa K, Calvin Klein, Julie Fagerholt Designer Remix, FWSS, Jonathan Adler, The Spice Tree og Cala&Jade, for å nevne noen. Med et personlig preg og service ønsker vi å møte alle kundene våre med ærlighet, kunnskap, og kjærlighet for mote.

Vi arrangerer kundekvelder, og eventer med innleid DJ, kjendiser og Cava, der kundene våre gjerne får treffe leverandørene våre selv, samt Fashion Week en gang i året. I og med at vi er en concept store, er alt i butikken til salgs – noe som skiller oss ut fra mengden, og som gjør hverdagen veldig interessant.

Høsten 2016 åpner vi også egen nettbutikk her på hjemmesidene våre, hvor vi kan tilby enda flere leverandører og merker enn tidligere – du får butikken vår og den personlige servicen rett i din egen stue!

Vi gleder oss!

klem fra Selfie jentene

A girl should be two things – Classy, and fabulous.
– Coco Chanel

INSTAGRAM

FACEBOOK

Like Us On Facebook