Fra New York Til Tasta

 

PONY is the product of New York

«Born out of something counter cultural and the right DNA … we wanted to be street»

– Robert Muller, Founder

Pony ble startet i Madison Avenue i New York i 1972 og er designet for byen. Med skiftende vær og travle liv passer skoene perfekt til det urbane NYC livet, og har også historie innen sport. Nå har vi endelig fått skoene i butikk, med hvit og gull, hvit og sølv, hvit og sort, og noen fantastiske semsket burgunder og hvit – og vi er FORELSKA <3

 


Tasta Fashion Week 14-16 September!

ENDELIG!

Har du fått det med deg?

Det begynner på senteret torsdag 14 september kl. 18:00
Trendforedrag med Marianne Jemtegård
– de 10 plaggene du bare MÅ ha i garderoben din nå
– Slik blir du høstklar, for alle kroppsformer

Og etter foredraget blir det musikalsk innslag av Espen Hana!

Og det blir konkurranser! Selvklart! Meld deg på til tastasenter@obos.no innen søndag 10. september for å være med i trekningen av ett sentergavekort på 1000,-
og de 50 første påmeldte får goodiebags med merket med deres navn 😉

——————————————————–

TASTA FASHION WEEK HOS SELFIE FASHIONSTORE

Torsdag 14 september
Vi inviterer til hyggelig høsthandel med lett servering, og vi har konkurranse!

Hva kan du vinne spør du?
3 stk heldige handlende kunder fra uken, får Personal Shopper med MARIANNE JEMTEGÅRD!

Marianne Jemtegård


Fredag 15 september
Vi kjører ny konkurranse:
VINN et par av høstens hotteste sneakers fra PONY!


Lørdag 16 september

Ta en Selfie på Selfie med selveste CAMILLA HERREM
og vinn signert Tskjorte!

Tasta Fashion Week ’17!

Komme du?

xoxo


Internett sensasjonen er her!

Vi har fått inn Kailijumei leppestiftene hos Selfie Fashionstore! oioi!

Disse leppestiftene tok interwebben og verden med storm når de ble lansert – og det er ikke rart!
Disse ‘jelly lipstick’ene har ekte blomster i seg, og navnet på leppestiftene refererer til blomsten, og ikke fargen leppene får. For fargen på leppene forandrer seg etter hvilken kroppstemperatur du har! Beauty turned science, ladies! Dette er helt utrolig – og grunnen til at det har tatt helt av 🙂 At de er fantastisk nydelige å se til hjelper heller ikke på lommeboken. Men det gjør egentlig ingenting, for de er faktisk ganske greie i pris! 250,- for å sikre seg en av disse nyhetene, enten til seg selv – eller perfekte som gave:)

Bestillingene ramler faktisk inn as we speak, så her gjelder det å være raske <3

Vi sees! xoxo

Beauty turned science, ladies!


Karl Lagerfeld – IN STORE NOW!

 

Det er sol, det er sommer – det er ekstase i butikken, ENDELIG HAR SELFIE FÅTT INN KARL LAGERFELD! 

Kan tro vi har ventet lenge med å få dele dette med dere, og det har vært vanskelig å vente også – med så mye lekkert som vi visste var på vei.

Karl Lagerfeld er verdenskjent for sitt banebrytende og cutting edge design av klær til kvinner, menn og barn. Hans ambisiøse design gjør klærne lett gjenkjennelige som merkevaren Karl Lagerfeld, og nå inkluderer motehuset også klokker, briller, fottøy, parfymer, lys og motesmykker!

Og nå kan du altså få Karl Lagerfeld hos Selfie Fashionstore <3

Kontakt Butikken for bestilling

51546977  / post@selfiefashion.no

Et lite utsnitt av vårt lekre utvalg fra Karl Lagerfeld

( bilder lånt fra www.karllagerfeld.com )

Vi sees 😉

xoxo


Portrett: Stine

Navn: Stine Lerstøl
Alder: 26
Fra: Hjelmeland
Stilling / Tid ansatt: Stolt butikksjef siden august 2016!

Nesten alle som har vært innom butikken vår Selfie Fashionstore på Tasta Senter har vært heldige nok til å få treffe på den søte, joviale, imøtekommende og ærlige kvinnen – Stine. Hun har vært butikksjef hos Selfie i snart ett år, og er en del av inventaret. Det kjennes tomt og rolig her uten hennes latter, og hennes gode samtaler med kundene er noe de alle gleder seg til når de kommer innom! Men med nettbutikken har vi fått mange kunder som bor andre steder i landet som ikke får truffet herlige Stine, og derfor vil vi lage et portrett slik at alle kan bli bedre kjent med henne 🙂

Når var ditt første kyss? 
– Herreminn, eg var 8-9. Nei eg var 5! Med John. *fnis*

Hva er ditt flaueste minne? 
– Når eg skulle konfirmeres! Eg gikk opp for tidlig, og når eg oppdaget det ble eg så flau at eg dukket ned og gjemte meg bak talerstolen til presten!

Hva er det ‘galneste’ du har gjort? 
– Når eg var 13 tok eg piercing i navlen. Selv. Med nålespiss..

Hva er drømmeferien?
– Den er til Italia, Sorrento & Amalfi kysten.

Hvor skal du i sommer?
– Eg skal på drømmereisen til Italia! Ååååå eg gleder meg sånn!

Hva skal i reisekofferten?
– Badedrakten fra CK, selvfølgelig, og et par Birkenstock er et must, og noen florlette sommerkjoler <3

Hva er must-haves i høst garderoben?
– Det må være en god skinnbukse (Etta fra Designers Remix er helt KANON!), noen Laura Bellariva sko med tykk såle (for de er fine til både bukse, skjørt og kjole), og rett og slett en Cedrico jakke, for den er perfekt for vær og vind i Stavanger!

Og selvfølgelig, hva er det beste med å jobbe på Selfie? 
– Det må være å få jobbe med interessen min som er mote, og ikke minst få treffe inspirerende og kjekke folk hver dag – kunder og kollegaer – eg gleder meg rett og slett til jobb hver dag!

Så kjekt! Det er jo sjeldent! Takk for at eg fikk intervjue deg! 
– Bare hyggelig! Blir eg kjendis nå?

Jada.


 


Fornasetti in my <3

Vi hos Selfie Fashionstore er utrolig heldige! Sånn, stjerneskudd i enhjørningsøyne, løpende på en regnbue-heldige!
Vi er nemlig eneste ene forhandler av Fornasetti Profumi i Norge!

 Piero Fornasetti ble født i 1913 i Milan, Italia, og begynte tidlig med kunst til farens store forargelse.
Han både tegnet, malte, skulpturerte og var arkitekt, og studerte kunst ved Brera Academy før han til slutt ble utvist for å ikke innordne seg.

Under 2 verdenskrig søkte han eksil i Sveits, og det var her han først så Lina Cavalieris ansikt i et magasin. Hun var datidens største operasanger og var kjent for sitt uttrykksløse blikk.
Over årene produserte Fornasetti over 500 variasjoner av ansiktet hennes på rundt 350 objekter. Han traff aldri Lina personlig, men hun ble hans muse, og et av hans mest kjente motiver.

Piero fikk en sønn, Barnabas Fornasetti, som arvet farens kunsterniske gener – som også studerte ved Brera Academy, og fortsatte farens kunst i hans navn, etter hans død i 1988.

Det moderne merkenavnet og bedriften Fornasetti er nå 5 år gammelt og finnes i London, og er en veldig individuelt, unikt, ekslusivt og lukseriøst merkevare. Du kan finne Fornasetti samlerobjektene i flere luksus handlesentre rundt om i verden, som på Barneys og Harolds, og nå hos oss 😉 I løpet av disse siste 5 årene har Fornasetti vokst med 50% og er anerkjente kunst samlerobjekter kjent over hele verden.

På Selfie fører vi parfymelys, diffusere og røkelse av Fornasetti, og det tar minst 6 måneder fra de begynner og produsere de forskjellige produktene, til de står ferdige hos Fornasetti i London.

Dette er fordi alt har blitt manuelt trykket på beholderne av de forskjellige produktene, for deretter å ha blitt bakt i ovn, og alt i gull har blitt håndmalt på. Motivene som du finner på de forskjellige produktene er hentet fra et enormt arkiv, og ingenting har blitt manipulert, forstørret eller forminsket for å passe beholderne. Dette faktum er helt utrolig fascinerende for grafisk designere og print designere som meg selv, dette er grunn alene til å investere i et Fornasetti stykke! <3

Man kjøper nemlig ikke Fornasetti ‘duftlys’ ‘diffusere’ eller ‘røkelse’, du kjøper Fornasetti Profumi – og det er så absolutt verdt en krone! <3

xoxo

Anette

 


Vi <3 Natura Cashmere

Vi på Selfie ELSKER Natura Cashmere, vi vet at når vi ser dette merkenavnet, så ser vi ‘goodness’ <3

Det er et norsk merke med tro på rene naturprodukter, og veldedighet. En sak de brenner spesielt for er selvfølgeligheten med RENT DRIKKEVANN, og har valgt å kombinere salget av skjerfene med å støtte denne saken.

Mangelen på rent drikkevann i verden er et kjempestort problem, og blir bare stadig større – og derfor har de inngått et samarbeid med UNICEF for å få rent vann – til de som trenger det. Dette betyr at for hvert skjerf som selges, birar med rent drikkevann til noen som trenger det. Høsten salg alene bidro med 600.000 liter med vann – men det trengs enda mer, og de ( og vi red.anm.) er glade for å kunne bidra videre!

Du kan lese mer om dette på deres nettsider her: https://naturacashmere.wordpress.com/about/

Hopp inn i vår nettbutikk for å peile deg ut et nydelig Natura Cashmere skjerf og bli med å støtt den gode saken du også ved å handle skjerfene her 🙂 

Takk for bidraget!

Natura Cashmere? Natura Goodness <3

xoxo

Selfie – jentene


IT’S HERE!! IT’S HERE!!

Vi har fått inn varene fra CK Jeans!!!! Og vi har vel alle samtlige som var på jobb gått ‘den skal eg ha, den skal eg ha, den skal eg haaaa…’ 😛

Her er det så mye kult at det er vanskelig å stoppe, her kan det snopes for days on end altså!

know what I mean? 😉

ikke glem å følge oss på FBInsta og Snap (selfietasta)

Vi sees!

xoxo


My oh my!

Nå nærmer det seg, Espen Hilton kommer på besøk 9 februar kl 18-20!

Espen Hilton

Vi har alle på en eller annen måte vært involvert i mobbing, om vi har vært mobbere, mobbeoffer, eller vært den som stod på sidelinjen, kjent noen som har blitt mobbet, eller vært mobbere.
På en eller annen måte, har vi sett the dark side of the moon.

Espens historie begynner med at han ble kraftig mobbet på barne- og ungdomsskolen, noe som gjorde at han tydde til mat som trøst. Da han endelig tok tak i dette ble det en helomvendig,
og snudde om til andre enden av skalaen, og Espen ble for tynn. Til dagen han så et bilde av seg selv, og innså at han var alvorlig syk.

Han ble sykmeldt i 6 mndr, og forlot bare leiligheten for å gå i butikken. Da Espen var 26 tydde han til blogging og bilder som terapi, og fordi han ønsket å hjelpe andre i samme situasjon. Etter mye hard jobbing ble bloggen en suksess, og han er i dag kjent som assistenten til Trinny & Susannah, og deretter som del av homsepatruljen på TV3!

Med andre ord har Espen kommet langt siden sykdommen og mørket, og vi gleder oss til å treffe ham, resultaten av suksessen med boken Selfie, og ikke minst høre hans inspirerende historie om veien til suksess og personlig glede! 🙂

Invitasjoner blir sendt ut, og noen lagt i butikken – men dersom du har lyst å bli med på en inspirerende aften på Selfie
– send oss en mail på butikk@selfiefashion.no innen 5 februar med hvor mange dere er, så ordner vi resten 😉

Ikke glem å sjekk ut bloggen til Espen her <3

Og følge oss på Facebook (Selfie Fashionstore) Insta (@selfie.as) og Snap (selfietasta)

Vi sees!

xoxo


Godt Nyttår!

å HEI for et nyttår også! Det skjer så mye på Selfie nå at hodene snurrer 😀

De siste månedene i 2016 for Selfie ble det ansatt egen web editor og grafisk designer (meg, Anette 😉 ) og vi fikk startet opp ny nettside, og nettbutikken vår med hjelp fra M&O Creative.
Deretter har det gått slag i slag, med event med Marianne Jemtegård som var en braksuksess, lansering av nettbutikken, Black Friday, adventskalenderen med mange nye tilbud hver dag,
så 1. og 2. dagssalg i nettbutikken, før vi braket til med førsalg på nyttårsaften. Hooooooldmegfast!

MED ANDRE ORD, siste månedene av 2016 TOK HELT AV! Og vi vil takke dere alle som én for støtten, handelen, og kjærleiken – dere gjør det morsomt å komme på jobb,
og grunnen til at vi ikke har noe i mot det høye kaffe forbruket og sukker inntaket 😉

Det stopper da altså ikke dér mine venner, vi har allerede en aktivitetsplan for 2017, og nå begynner ting å falle på plass for de første 3-5 månedene av 2017!

Eg kan begynne med å røpe at i Januar har vi lansering av CK Jeans! DET GLÆDES! Da kommer det inn nydelige jeans, tskjorter og jakker fra CK, som vil bli tilgjengelige i både butikk og på nett. Det kommer også inn nytt undertøy, og vi kan alle sprade rundt i CKs behagelige plagg hele 2017! 😀

Deretter, men dere hørte det ikke fra még – får vi besøk av Espen Hilton… :O 😀 Espen gikk fra mobbeoffer til toppblogger, og er en inspirasjon med boken sin Selfie – som vi da selvfølgelig løp rett ut og kjøpte, og nå kommer han til oss! Da blir det foredrag til spesielt inviterte, hvor Espen skal fortelle litt om hva han gjør, hva han har gjort, hvordan han har klart seg – rett og slett være den inspirasjonen som han er 🙂 Å gå fra å være mobbeoffer, slite med spiseforstyrrelse og depresjon, til å være personlig assistent til sassy Trinny og Susannah, og deretter homsepatruljen på TV3! Å gå fra å gjemme seg, til å leve av å være i ‘spotlight’en’ – her er vi i to HELT forskjellige ender av skalaen <3 Vi gleder oss ihjel til å treffe Espen 9 februar, 18-20 😀  Sjekk bloggen til Espen her <3

Espen HiltonEspen Hilton
 (bilder lånt fra Espens blogg)

I tillegg har vi altså fått inn ny velvære-linje i butikken, ALEXANDER SPREKENHUS har ankommet butikken! HOLLA! VI DÅNER! Han begynte som gründer i en alder av 19, og idag,
6 år seinere, står produktene hans på GRAND HOTELL! Og hos oss.. 😉 Samme dagen vi fikk prøvene, tok Grethe med seg hår oljen hjem, dagen etter så hun fantastisk ut, og ikke bare dét
– til og med mannen hjemme reagerte på at hun hadde gjort noe med håret! Ohlala!

Produktene til Alexander er ‘plain’ og rene, organiske, og inneholder noe kalt Arganolje, som han ble introdusert til når han studerte i England.
Åh! Altså, her snakker vi om å produsere med kjærleik!
Og alle Selfiejentene skal få opplæring i produktene, for Alexander vil at vi skal kunne fortelle kundene våre NØYAKTIG hva det er de bruker, og alt er håndlaget, håndtappet, håndskrudd,
stappet, limet – du skjønner hva eg mener, av Alexander himself. Ohyes!

Alexander Sprekenhus hos Selfie FashionstoreAlexander Sprekenhus hos Selfie FashionstoreAlexander Sprekenhus hos Selfie Fashionstore

Alexander Sprekenhus hos Selfie FashionstoreAlexander Sprekenhus hos Selfie FashionstoreAlexander Sprekenhus hos Selfie Fashionstore

Vi kommer selvfølgelig tilbake til tidspunkt, dette er jo fortsatt bare mellom még og dég enn så lenge 😉

Men du skal vite at det finnes ingen stille sjø på Selfie, her er det bare bånn gass, the only way we know how!

Ikke glem å følge oss på Facebook (Selfie Fashionstore) , Insta (selfie.as) og Snap (selfietasta) <3

Vi sees!

Xoxo