Kjøpsbetingelser

  • juridisk navn: Selfie AS
  • org nr: 914 457 874
  • besøksadresse: Tasta Senter, 1-3 Tastatunet, 4027 Stavanger.
  • post@selfiefashion.no
  • butikk@selfiefashion.no
  • Tlf: +47 51 54 69 77
  • Mob: +47 922 67 068

Selfie AS er en concept store som selger produkter fra kjente merkevarer og leverandører. Dette varierer fra merkeklær, undertøy, mat (krydder) og interiør artikler som lys, puter og håndklær. Alle varer er merket tydlig med hvilket merke det tilhører. Vi selger fra både butikk og nettbutikk.

Total pris på check out inneholder pris på vare inkludert mva, 50 fast frakt ( dersom spesiell levering på døren, er valgt av kunde vil denne automatisk regnes ut i checkout ) og all handel skjer i NOK. Kvittering er spesifisert med hver vare og pris per vare.

Vi sender ikke internasjonalt.

Oversikt

Servicepakke - Posten/Bring
Vi tilbyr fast frakt på 50,- når du handler hos oss, da sendes en servicepakke fra Posten til ditt nærmeste postkontor, og kan spores. Du mottar da SMS og/eller mail når sendingen er ankommet postkontoret.
Hente i butikk
Du kan hente i butikken vår på Tasta Senter. Når du velger dette alternativet vil du motta en mail med hentekode som du oppgir i kassen hos oss. Vær oppmerksom på at du ikke kan hente bestillingen din før du har mottatt bekreftelse på at denne er klar til å hentes.
Levering på dør - Posten/Bring
Når du velger dette alternativet faller den faste fraktprisen på 50,- bort, og du vil få ny pris på levering automatisk ved utsjekking i nettbutikken. Pakken leveres da på døren hos deg på kveldstid, og sjåføren vil ringe deg 30-60 minutter før levering.
Om Levering
Leveringstiden er normalt 1-4 virkedager etter pakken er sendt fra oss. I perioder med stor pågang må det forventes noe lengre leveringstid. Om du ikke har mottatt pakken din innen 12 dager er det kundens ansvar å kontakte butikken for å etterlyse pakken, og etter 30 dager anses pakken som levert. Hvis du ikke henter pakken din på postkontoret innen angitt tid, og pakken returneres til oss – vil du bli belastet med et gebyr på 250,- Du er selv ansvarlig for å oppgi rett informasjon som telefon nummer og email adresse ved bestilling. Merk at noen ganger havner email i spam-filteret, og det er derfor lurt å sjekke søppelposten.
Reklamasjon
Hvis det er en feil med varen du har bestilt har du reklamasjonsrett i 2 år fra når du mottok varen. Dette forutsetter at du gir oss beskjed innen rimelig tid, og kan fremvise kvittering/ordrenummer på bestillingen. Reklamasjonsretten frafaller dersom produktet er brukt unormalt mye eller vasket feil. Ved reklamasjon sender du oss en mail på webshop@selfiefashion.no slik at vi kan sende deg et reklamasjons-skjema. Vi dekker returkostnadene for reklamasjoner.
Angrerett, bytte og retur
Du har etter forbrukerkjøploven angrerett i 14 dager etter du har mottatt bestillingen din. Denne gjelder selv om varene er på salg. Vedlagt alle bestillinger følger angrerettskjema som benyttes ( Skjema D fra Barne- og likestillingdepartementet ) Ved retur må varen vær ubrukt, merkelappene være på, og varen sendes i retur i sin originale emballasje. Dersom varen skal returneres betaler kunden porto selv. Angreretten gjelder ikke varer som av hygieniske årsaker ikke kan selges på nytt, som undertøy, øredobber og strømpebukser.
Bytte
Dersom du ønsker å bytte en vare kjøpt hos oss, fyller du ut vedlagt angrerettskjema og returnerer varen til oss. Hvis du ønsker å bytte til produkter med ulik pris, ber vi deg legge inn ny bestilling i nettbutikken, og vi vil refundere pengene for produktet du returnerer til oss. Du er selv ansvarlig for at pakken kommer tilbake til oss når du returnerer varer. Dette betyr at du er ansvarlig for pakkens innhold helt frem til vi mottar returen din. Dermed anbefaler vi å sende med sporing slik at du er forsikret.
Tilbakebetaling
Du vil få en bekreftelse av oss på mail når vi mottar returen din. Hvis du hever kjøpet vil du motta tilbakebetaling av varens verdi innen 14 dager fra vi mottar din retur. Ved betaling med kort vil pengene refunderes til betalingskortet du la til når du bestilte. Denne transaksjonen skjer gjennom Nets, og det kan ta 4-10 dager før du mottar pengene på betalingskortet. Hvis du har benyttet faktura, og ønsker å levere tilbake hele, eller deler av din ordre – ber vi deg trekke fra de varene du sender tilbake før du betaler din faktura, for å slippe purregebyr. Vi vil oppdatere din faktura når vi mottar din retur. Husk at faktura gebyret på 29,- skal betales selv om du returnerer varer. Dersom du allerede har betalt fakturaen din, ber vi deg skrive ned ditt kontonummer på returskjemaet slik at vi kan tilbakebetale restbeløpet. Vi tar forbehold om at varen kan være utsolgt, farger kan avvike noe fra virkeligheten, skrivefeil, og avvik som kan forekommer grunnet elektronisk regulering av varelageret – og menneskelige feil.
Oppbevaring av kundens data
Våre kundedata oppbevares i tråd med norsk lov, og vil ikke bli solgt eller delt med tredjepart. Selfie AS er ansvarlige for kredittkort transaksjoner gjort på denne nettsiden.